Forumvragen en antwoorden

In dit overzicht zijn de vragen van Ivenza-gebruikers te zien met de antwoorden. De vragen zijn gerubriceerd naar thema's. De meest recente vragen staan bovenaan in de lijst.

  1. We hebben een onderhoudswindow van 4 uur voor de BizTalk-omgeving. Kunnen de Ivenza-interfaces tijdelijk stopgezet worden?    Categorie: ERP/WMS interfaces, Order management
  2. Geen toegang van Ivenza tot Navision leidt tot Tomcat crash    Categorie: ERP/WMS interfaces, Order management
  3. Productieorder wordt compleet gemeld terwijl er nog assignments op 'Toegewezen' staan?    Categorie: ERP/WMS interfaces, Production

We hebben een onderhoudswindow van 4 uur voor de BizTalk-omgeving. Kunnen de Ivenza-interfaces tijdelijk stopgezet worden?

Ja is mogelijk. De berichten bedoeld voor AX worden door Ivenza tijdelijk gebufferd. Als jullie die koppelingen weer aanzetten worden al die events in 1 keer verwerkt en zul je zien dat de verkoopberichten, gereedmeldingsberichten, herplanberichten etc. alsnog binnenkomen in BizTalk.

Geen toegang van Ivenza tot Navision leidt tot Tomcat crash

We moeten eerst weten waarom Ivenza geen toegang krijgt tot Dynamics NAV. Daarna moeten we een workaround maken om te zorgen dat wanneer dit probleem zich voordoet niet leidt tot een crash van Tomcat.

Productieorder wordt compleet gemeld terwijl er nog assignments op 'Toegewezen' staan?

Klopt, we kunnen die fout zelf ook reproduceren. Compleet melden mag idd alleen maar als alle onderdelen zijn geproduceerd of gepicked.